Interesse om onze chocolade geschenken te verkopen?

PSI-members, Wederverkopers en Affiliates

PSI-members

Voor PSI-leden gelden speciale condities. Voor meer informatie neem contact op met Bas Machielse op 046- 475 76 74 of mail naar bas@tastypresent.nl

Wederverkopers

Ben je op zoek naar een origineel kado voor je relaties? Speciaal voor bedrijven gespecialiseerd in relatiegeschenken, promotionele gifts en premiums, beschikt Tasty Present - Chocotelegram® over een partnerprogramma. Als wederverkoper kan je onder jouw eigen bedrijfsnaam o.a. het Chocotelegram® aanbieden bij jerelaties.

Uw voordelen:

  • Zeer margerijke producten.
  • Je hoeft alleen de bestelling door te geven, Tasty Present® regelt de rest.
  • Verzending kan binnen 24 uur geschieden (bij grote aantallen in overleg) - korte leadtime.
  • De verpakkingen kunnen aangepast worden in jouw eigen huisstijl of de huisstijl van de klant.
  • Te bestellen vanaf 1 stuk!
  • Te versturen als pakket en/of brievenbuspost.
  • Ook te versturen in de zomermaanden.
  • Het Chocotelegram® is inzetbaar voor iedere gelegenheid. Denk hierbij aan productintroductie, mailing of chocolade momenten zoals Pasen, Sinterklaas en Kerst.
  • Tasty Present biedt een uitgebreide verkoopondersteuning en persoonlijke aandacht.

Interesse? Mail snel naar bas@tastypresent.nl en u ontvangt zsm een voorstel.

Affiliates

Wil je het Chocotelegram® op uw website plaatsen en verder geen direct contact met de klanten hebben? Dan is de het partnerprogramma via de affiliate de ideale keuze voor jou. Via www.tradetracker.nl  kan je je aanmelden als affiliatewebsite. Vervolgens zoek je Chocotelegram® en plaats je onze banners of linkjes op jouw site. Voor iedere verkoop die via deze link/banner plaats zal vinden, ontvang je een commissie.

Interesse? Ga naar www.tradetracker.com  om je aan te melden als affiliate.

Testimonial

'Via Tradetracker werken we met Flipit België al een aantal jaar samen met Chocotelegram. Door prettig direct contact hebben we een fijne exclusieve samenwerking en door het promoten van een kortingscode boosten we de sales van Chocotelegram in België. In ruil daarvoor ontvangen wij een mooie commissie. Voor beide partijen een win-winsituatie!' - Emma Versluijs, Flipit België