Een mooie verpakking voor als je iets te vieren hebt

Congratulations

 
Wil je iemand feliciteren voor zijn verjaardag, omdat zij is geslaagd, een nieuwe baan heeft of is er een andere reden? Doe dat dan met een smakelijk cadeau van Tasty Present. Stuur je congratulations bijvoorbeeld met behulp van een Chocotelegram®. Dit is een telegram van chocolade.
 
Stuur je congratulations via Chocotelegram®.
Bij een chocolade telegram schrijf je jouw persoonlijke boodschap op chocolade. Hoe je er één samenstelt? Dat doe je hier. Kies de grootte van het telegram, bedenk je boodschap, kies het type chocolade en voeg eventueel het logo van het bedrijf toe. Om het helemaal af te maken kies je een feestelijke verpakking uit. Wij hebben speciale verpakkingen ontworpen. Bestel je liever een telegram die wij al voor je hebben ontworpen? Bekijk dan onze voorbeelden. Denk hierbij aan de teksten ‘HOERA’ en ‘VAN HARTE’. Wil je meerdere cadeaus in een keer bestellen? Dat kan. Wij zijn zowel in grote als kleine orders gespecialiseerd. Bestel ze voor 16.00 uur en ze worden vandaag nog verzonden. Je hebt daarbij de keuze om ze direct bij de ontvanger te laten bezorgen of om ze persoonlijk af te geven.
 
Feliciteren met Tasty Present
Naast een Chocotelegram® hebben we nog meer smakelijke cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een flesje wijn, een bierpakket of Chocolate meets wine. Wil je écht proosten op een verjaardag of een feestje. Geef dan een fles champagne. Maar ook een snoepblik, handgemaakte bonbons of een FotoChocolade is smakelijk om te geven. Welk cadeau je ook geeft, de ontvanger is sowieso verrast.
 
Ben je helemaal enthousiast en wil je mensen op een smakelijke manier een congratulations sturen? Bestel je cadeaus dan direct in onze webshop of vraag een offerte aan. Bel Bas Machielse: +31(0)46 4757674 of stuur een mail naar bas@tastypresent.euJe ontvangt dan geheel vrijblijvend een passende offerte. Deze heb je gegarandeerd binnen enkele werkuren binnen.
 
chocotelegram 7 blokjes geschenkdoos congratulations

Chocotelegram Congratulations 7

Prijs: 8.26 EUR
Maak Chocotelegram®
chocotelegram 14 blokjes in geschenkdoos congratulations

Chocotelegram Congratulations 14

Prijs: 11.88 EUR
Maak Chocotelegram®
chocotelegram 21 blokjes in geschenkdoos congratulations

Chocotelegram Congratulations 21

Prijs: 14.79 EUR
Maak Chocotelegram®