Jouw Sinterklaaswens in chocolade

Geef dit jaar eens 7, 14 of 21 chocoladeletters met ons Sinterklaas Chocotelegram®. Maak jouw eigen tekst in chocolade en laat het verpakken in een Sinterklaasgeschenkdoos. Succes gegarandeerd. Al vanaf 1 stuk te bestellen. 
December is weer aangebroken. De tijd van cadeaus, chocolade en heel veel gezelligheid. Ook voor bedrijven is dit de tijd om net iets extra’s te doen. Verras je relaties, klanten of medewerkers met een smakelijk cadeau. Bij Tasty Present ben je dan aan het juiste adres. Zo kun je een persoonlijk cadeau geven met Chocotelegram®.  Dit is een telegram van chocolade. Je hebt de mogelijkheid om hier een eigen geschreven tekst op te plaatsen.
 
Een Chocotelegram® geven tijdens Sinterklaas
Het geven van een chocolade telegram geeft je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap te geven. Je kunt namelijk zelf de tekst verzinnen. Kies eerst de grootte van de telegram. Kies daarna de chocoladesoort en schrijf je tekst. Wil je er nog een hartje, bloem of smiley aan toevoegen? Dat kan. Stuur je het vanuit een bedrijf dan is het leuk om het bedrijfslogo toe te voegen. Deze wordt op één van de losse chocoladeblokjes geprint. Om het helemaal af te maken zit er ook nog eens een Sinterklaasverpakking omheen. Wil je liever een van de gegeven voorbeelden bestellen? Bekijk ze dan hier.
 
Heb je meerdere cadeaus tegelijkertijd nodig? Dat is geen probleem. Tasty Present is gespecialiseerd in het verzenden van grote orders. Bestel de Chocotelegram® voor 16.00 uur en het wordt dezelfde dag nog verzonden.
 
Geef chocolade tijdens Sinterklaas
Naast een Chocotelegram® hebben wij ook nog andere presentjes die geschikt zijn om te geven als de Sint weer in het land is. Denk bijvoorbeeld aan een chocolade Sinterklaas of piet, een foto op chocolade, handgemaakte bonbons of een chocoladeletter. Het leuke van deze letters is dat je het bedrijfslogo kan toevoegen. Een andere variant op chocolade is Chocolate meets wine. In dit pakket worden verschillende wijnen gecombineerd met chocolade bonbons.
 
Ben je helemaal enthousiast en wil je mensen gaan verassen of bedanken met een Chocotelegram® tijdens Sinterklaas? Bestel je cadeaus direct in onze webshop of vraag een offerte aan. Bel Bas Machielse: +31(0)46 4757674 of stuur een mail naar bas@tastypresent.euJe ontvangt dan geheel vrijblijvend een passende offerte. Deze heb je gegarandeerd binnen enkele werkuren binnen.
persoonlijke chocolade tekst in Sinterklaasdoos

Chocotelegram Sinterklaas 7

Prijs: 8.26 EUR
Productinformatie
chocoladeletters in sinterklaasverpakking

Chocotelegram Sinterklaas 14

Prijs: 11.88 EUR
Productinformatie
sinterklaaswens in chocoladeletters

Chocotelegram Sinterklaas 21

Prijs: 14.79 EUR
Productinformatie