Een mooie kerstverpakking met jouw persoonlijke kerstwens in chocolade

Merry Xmas

 
December is dé maand van familie, vrienden, gezelligheid, eten en cadeaus. Wens je familie of vrienden Merry Xmas met een cadeau van Tasty Present. Wij weten zeker dat het in de smaak zal vallen. Ook voor bedrijven is het dé tijd om collega’s, relaties of medewerkers extra in het zonnetje te zetten. Bedank ze bijvoorbeeld voor de samenwerking van het afgelopen jaar of wens ze simpelweg fijne feestdagen. Heb je meerdere cadeaus tegelijkertijd nodig? Geen probleem. Wij zijn naast enkele orders ook gespecialiseerd in het verzenden van grote orders. Bestel ze voor 16.00 uur en ze worden dezelfde dag nog verzonden.
 
Wens iemand Merry Xmas met een Chocotelegram®.
Een Chocotelegram® is een telegram van chocolade, waarmee jij een persoonlijke boodschap kunt geven. Je hebt namelijk de mogelijkheid een eigen tekst op chocolade te schrijven. Hoe het werkt? Stel hier je eigen Chocotelegram® samen. Je kiest daarbij de grootte, de chocoladesoort, voegt er eventueel een kerstafbeelding aan toe en maakt het af met een gepaste verpakking. Stuur je het vanuit een bedrijf dan maak je het nog persoonlijker door het bedrijfslogo op een los chocolade blokje te printen. Bestel je liever een van de voorbeelden die wij al hebben ontworpen? Kijk dan hier.
 
De cadeaus van Tasty Present
Tijdens Kerstmis is het geven van een persoonlijk cadeau erg speciaal. Zo is het leuk om naast een chocotelegram® een foto op chocolade te geven. Je kiest zelf de foto en het formaat uit. Voor op een beurs of evenement is het juist weer leuk om een zakje met kerstchocolade te geven. Makkelijk om uit te delen en herkenbaar aan het logo van je bedrijf. Maar ook een flesje wijn, een bierpakket of handgemaakte bonbons zijn smakelijk om te geven.
 
Ben je helemaal enthousiast en wil je mensen op een smakelijke manier Merry Xmas wensen tijdens Kerstmis? Bestel je cadeaus dan direct in onze webshop of vraag een offerte aan. Bel Bas Machielse: +31(0)46 4757674 of stuur een mail naar bas@tastypresent.euJe ontvangt dan geheel vrijblijvend een passende offerte. Deze heb je gegarandeerd binnen enkele werkuren binnen.
 
chocolade kerstwens in geschenkdoos

Chocotelegram Merry Xmas 21

Prijs: 14.79 EUR
Productinformatie
kerstgeschenk met chocolade tekst

Chocotelegram Merry Xmas 7

Prijs: 8.26 EUR
Productinformatie
chocoladetelegram in kerstverpakking

Chocotelegram Merry Xmas 14

Prijs: 11.88 EUR
Productinformatie