Kies jouw gewenst formaat en verpakking Chocotelegram®

Chocotelegram® eigen tekst

 
Wil je iemand op een persoonlijke manier bedanken, feliciteren of succes wensen? Dan kan het vinden van een persoonlijk cadeau nog best een uitdaging zijn. Bij Tasty Present hebben we een groot aanbod van persoonlijke cadeaus. Zo ook een Chocotelegram®. Dit is een telegram van chocolade waar je een eigen boodschap op kunt zetten. Maak nu een Chocotelegram® met eigen tekst.
 
Momenten voor een Chocotelegram® eigen tekst
Er zijn verschillende momenten waarop een Chocotelegram® een smakelijke verassing is om te geven. Bijvoorbeeld om iemand te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt, om iemand te feliciteren, maar ook tijdens feestdagen als Kerstmis, Sinterklaas of Pasen. Voor bedrijven is het ook heel leuk om hierop in te spelen. Wens je personeel bijvoorbeeld fijne feestdagen met een telegram van chocolade of bedank je relaties voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar. Het is erg persoonlijk omdat je de boodschap zelf kan bedenken. Kies de gelegenheid en stel de Chocotelegram® zelf samen. Je hebt daarbij de keuze uit de grootte van het telegram, de chocoladesoort, de tekst en de verpakking. Wil je er een afbeelding of bedrijfslogo aan toevoegen dan is dat ook mogelijk. Het logo wordt dan op een van de chocoladeblokjes geprint.
 
Cadeaus bij Tasty Present
Naast een Chocotelegram® hebben we ook andere smakelijke cadeaus in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een foto op chocolade, handgemaakte bonbons of een snoepblik. Geef je liever een fles drank? Dat is ook mogelijk. Zo hebben we verschillende soorten wijnen, een bierpakket of Chocolate meets wine. Dit is een samengesteld pakket van flessen wijn en chocolade. Met deze smakelijke cadeaus is de ontvanger zeker verrast.
 
Ben je helemaal enthousiast en wil je mensen gaan verrassen of bedanken met een Chocotelegram® met eigen tekst? Bestel je cadeaus direct in onze webshop of vraag een offerte aan. Bel Bas Machielse: +31(0)46 4757674 of stuur een mail naar bas@tastypresent.euJe ontvangt dan geheel vrijblijvend een passende offerte. Deze heb je gegarandeerd binnen enkele werkuren binnen.
 
Bekijk alle kado's

Chocotelegram

Kado's in categorie : 11

Een persoonlijke chocolade tekst bestaande uit minimaal 7 tot maar liefst 60 chocolade blokjes. De chocolade wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos. Jouw eigen Chocotelegram® maken? Kies je favoriete formaat en vul jouw kadodoos met iedere gewenste chocolade tekst. 

Bekijk alle kado's

Love

Kado's in categorie : 3

Zet je liefdesverklaring extra kracht bij door deze te verpakken in een van onze Chocotelegram® verpakkingen met liefdes design. De liefdes geschenkdoos is alleen beschikbaar voor een Chocotelegram® bestaande uit 7, 14, 21 of 28 chocolade blokjes. Love is in the air!

Bekijk alle kado's

Happy B-day

Kado's in categorie : 3

Maak jouw eigen verjaardagswens met 7, 14 of 21 chocolade blokjes en laat deze verpakken in een sfeervolle Happy B-day geschenkverpakking. Een mooi en persoonlijk kado voor de jarige! 

Bekijk alle kado's

Congratulations

Kado's in categorie : 3

Iets te vieren? Maak dan het kado compleet door niet alleen zelf een chocolade felicitatie samen te stellen, maar deze ook nog eens te verpakken in een echte Congratulations geschenkverpakking. Kies voor 7, 14 of 21 blokjes en start direct met het samenstellen van jouw chocolade kado!

Bekijk alle kado's

Happy Easter

Kado's in categorie : 3

Op zoek naast een leuk en origineel Paasgeschenk? Geef een Paastelegram met jouw eigen samengestelde Paasgroet. Met 7, 14 of 21 chocolade blokjes kan iedere gewenste tekst samengesteld worden. Maak snel een keuze en start met het samenstellen van jouw Paasgeschenk!

Bekijk alle kado's

Merry Xmas

Kado's in categorie : 3