Razendsnelle info of offerte? Maak gebruik van onze chat; direct antwoord op al jouw vragen.

Bekijk alle kado's

Verjaardag

Kado's in categorie : 18

Ben je op zoek naar een origineel chocolade cadeau voor de jarige? Met het Chocotelegram® breng je jouw verjaardagswens over in chocolade. Bekijk onze chocolade verjaardagsteksten en kies jouw favoriet.

Bekijk alle kado's

Geboorte

Kado's in categorie : 6

Wil jij opvallen met je cadeau op de geboortetafel? Geef dan eens een cadeau voor de ouders! Met een Chocotelegram® feliciteer jij de kersverse ouders met de gezinsuitbreiding. Een choco felicitatie die zeker goed ontvangen wordt.

Bekijk alle kado's

Beterschap

Kado's in categorie : 7

Soms wil je de zieke gewoon eens iets lekkers sturen in plaats van iets gezonds. Een chocolade beterschapswens met de tekst "Get well soon"of "veel sterkte" is dan het perfecte cadeau.

Bekijk alle kado's

Bedankje

Kado's in categorie : 8

Of je nou je buurvrouw wilt bedanken voor het oppassen op de kat of je medewerkers voor de extra inzet. Bedanken met chocolade was nog nooit zo smaakvol! Kies vandaag nog je chocolade bedankje. 

Bekijk alle kado's

Succes

Kado's in categorie : 4

Iemand succes wensen met een examen, sollicitatiegesprek of ieder ander project met chocolade zal zeker goed ontvangen worden. We hebben verschillende chocolade succeswensen voor je samengesteld. Een succes Chocotelegram® = succes gegarandeerd!

Bekijk alle kado's

Felicitatie

Kado's in categorie : 8

Breng je felicitatie over in chocolade! Of het nu gaat om een behaalde target, een pasgeboren baby, een verjaardag of gewoon een felicitatie, Chocotelegram® heeft verschillende chocolade felicitatieteksten samengesteld. Bekijk onze tekstvoorstellen en kies een telegram dat past bij jouw felicitatie. 

Bekijk alle kado's

Huwelijk

Kado's in categorie : 5

Gaat iemand in je vriendenkring trouwen of ben je uitgenodigd op een een receptie van een cliënt? Waarschijnlijk staat de kadotafel vol met champagne, gepersonaliseerde glazen en bruidstaarten. Val op en verras het bruidspaar met een chocolade felicitatie. 

Bekijk alle kado's

Jubileum

Kado's in categorie : 5

12,5 Jaar in dienst? Bestaat het bedrijf 50 jaar? Een jubileum vieren zonder chocolade is geen compleet feest! Verras de jubilaris met een origineel, lekker en persoonlijk jubileum cadeau!

Bekijk alle kado's

Nieuwe baan

Kado's in categorie : 9

Heeft je (ex-)collega, vriend(in) of iemand binnen de familie een nieuwe baan en wil je hem/haar succes wensen op de eerste werkdag? Verstuur dan een Chocotelegram® met "PROFICIAT MET JE NIEUWE BAAN" naar de nieuwe werkplek. 

Bekijk alle kado's

Nieuwe woning

Kado's in categorie : 8

Wat is er leuker dan direct na een verhuizing de nieuwe bewoners te verrassen met een chocolade felicitatie. Je voelt je meteen welkom! Het Chocotelegram® is natuurlijk ook te geven bij het tekenen van de koopakte of ieder ander gewenst moment.

Bekijk alle kado's

Diploma / Examens

Kado's in categorie : 15

Iemand succes wensen met de examens? Feliciteren met het behalen van het diploma of rijbewijs? Of wil je iemand een hart onder de riem steken, omdat ze het examen niet gehaald hebben? Voor al deze momenten hebben wij chocolade tekstvoorstellen.

Bekijk alle kado's

Sorry

Kado's in categorie : 4

Heb je iets goed te maken? Bied dan je excuses aan met chocolade. Zeker weten dat je ontvanger je direct zal vergeven! 

Bekijk alle kado's

Einde schooljaar

Kado's in categorie : 1

Het is traditie om aan het einde van het schooljaar je juf of meester te bedanken voor alle hulp in het afgelopen jaar. Maar hoe val je op met al die verschillende bedankjes die ze krijgen? Met een Chocotelegram® "BEDANKT MEESTER/JUF" natuurlijk!