Kies het perfecte kado!

Bekijk alle kado's

Chocotelegram®

Kado's in categorie : 13

Met chocolade blokjes maak jij jouw eigen tekst in chocolade. Het Chocotelegram® is verkrijgbaar vanaf 3 chocolade blokjes tot maar liefst 60 chocolade blokjes. Kies jouw gewenst formaat telegram en maak je eigen chocolade tekst met ons chocolade toetsenbord. 

Bekijk alle kado's

Fotochocolade

Kado's in categorie : 58

Geef eens een chocolade foto als kado voor een bruiloft, een verjaardag of zomaar om je geliefde, vader of moeder mee te verrassen. Ook zakelijk kan de chocolade foto goed ingezet worden door de foto te voorzien van je bedrijfslogo. Een mooi en persoonlijk kado! 

Bekijk alle kado's

Chocoladeletters en chocoladecijfers

Kado's in categorie : 32

Ons assortiment ChocoABC bevat chocoladeletters A-Z in de smaken melk, wit en puur én zijn verkrijgbaar in maar liefst 3 verschillende formaten. Naast het standaard assortiment letters hebben we ook verschillende specialty letters, maar ook chocolade cijfers 0-9 in maar liefst 2 formaten. 

Bekijk alle kado's

ChocoBar

Kado's in categorie : 4

Vanaf 50 stuks is het mogelijk om chocoladerepen een geheel eigen uitstraling te geven! Het wikkel wordt voorzien van jouw eigen ontwerp. Kies voor een neutraal wikkel met alleen je bedrijfslogo of voor een voldruk met bijvoorbeeld een teamfoto. De keuze is aan jou! 

Bekijk alle kado's

Chocolade briefkaarten

Kado's in categorie : 14

Val op met geheel eigen ontworpen visitekaartjes of briefkaarten voorzien van een logochocolaatje of logopraline. Je bepaalt niet alleen het ontwerp kaartje, maar ook nog eens welke afbeelding/logo op het chocolaatje bedrukt wordt. Natuurlijk mag je ook kiezen voor een van onze standaard designs. Dat is pas smakelijk over de tong gaan!

Bekijk alle kado's

Handgemaakte bonbons

Kado's in categorie : 12

Mooie luxe geschenkdozen met overheerlijke handgemaakte bonbons van Geruba Chocolade. Echte culinaire hoogstandjes, handgemaakt van de allerhoogste ingrediënten én vakmanschap met passie! De brievenbusbonbons zijn te bestellen vanaf 1 of 10 stuks. 

Bekijk alle kado's

Give aways

Kado's in categorie : 28

Betaalbare weggevertjes voor zowel zakelijke als privé evenementen. Zakelijk zijn de give aways goed inzetbaar als weggevertje op een beurs, maar ook op een presentatieschaaltje bij de receptie. De give aways zijn ook bij feestelijkheden zoals een bruiloft, geboorte of communie originele weggeef- bedankjes. 

Bekijk alle kado's

Kraamkado's

Kado's in categorie : 25

Ons assortiment kraamkado's bestaat o.a. uit hoogwaardige kwaliteit pluche van het merk Happy Horse. Kies voor een klassieke knuffelbeer (40 cm!) of ga voor een knuffel die stoer afgewerkt is met  jeansstof. Wat je ook kiest; een geboortekado van Tasty Present wordt gegarandeerd goed ontvangen door vader, moeder en de baby!

Bekijk alle kado's

Chocolate meets wine

Kado's in categorie : 0

Maak een culinaire ontdekkingsreis; ontdek de voortreffelijke combinaties tussen wijn en port én overheerlijke pralines; alsof een engeltje.... Prijs vanaf € 35,25 excl. BTW.  

Bekijk alle kado's

Wijnen

Kado's in categorie : 0

Een kistje wijn is een ideaal kado om te sturen met Kerst of jubileum. Maar eigenlijk kun je een lekker flesje wijn bij iedere gelegenheid sturen: als bedankje, felicitatie of voor iemands verjaardag. Vanaf 100 stuks is het mogelijk om een wijngeschenk op maat te maken.

Bekijk alle kado's

Champagne

Kado's in categorie : 0