Jubileum geschenken van Tasty Present - Chocotelegram®

Een uniek en persoonlijk chocoladegeschenk voor de jubilaris! 

Jubileum

Een jubileum te vieren? Omdat een medewerker al zoveel jaar werkzaam is bij jouw bedrijf, of omdat je bedrijf zoveel jaar bestaat, of een huwelijksjubileum? Allemaal verschillende jubilea die een kleinigheidje vereisen. Hieronder hebben we een mooie selectie gemaakt van ons assortiment aan geschenken. Vind hier een leuk en lekker geschenk voor de jubilaris!

Een echte liefhebber van een alcoholische versnapering verras je met een goede fles champagne. Neem een kijkje bij de flessen champagne in ons assortiment. Allemaal eenvoudig online te bestellen en ze worden afgeleverd op het gewenste adres. Dat is nog eens makkelijk. Ga voor een echte Moët, een bekende champagne onder de champagnedrinkers. Of voor een Dom Pérignon, een champagne die sterren drinken, dé beste champagne binnen een champagnehuis. Alle flessen champagne worden geleverd in een mooie geschenkdoos of sierkist.

Daarnaast hebben we voor de wijnliefhebber ook flessen wijn gehuld in een geschenkverpakking of sierkist. Kies een goede fles rode wijn, bestel deze online en laat hem afleveren op het gewenste adres.

Als échte experts in chocoladegeschenken raden wij aan om voor een jubileum een chocoladegeschenk te kopen. Een jubileum binnen je bedrijf vier je met een geschenkdoos gevuld met logochocolaatjes. Laat je bedrijfslogo op chocoladeblokjes of chocoladebonbons drukken en wij verpakken deze chocolaatjes in een mooie geschenkverpakking.

Een andere mogelijkheid is het maken van een Chocotelegram om de jubilaris te feliciteren. Dit zijn chocoladeblokjes die samen een tekst vormen. Bedenk zelf de tekst van deze Chocotelegram. Daarnaast hebben wij voor het gemak ook zelf al wat chocoladetelegrammen samengesteld voor een jubileum. Bekijk de chocotelegrammen in onze webshop hieronder!

Of laat een foto op chocolade drukken. Een leuke bedrijfsfoto of teamfoto op chocolade om te vieren dat je bedrijf 10 jaar bestaat bijvoorbeeld.

Kom je er niet uit of heb je vragen? Bel ons of vraag een offerte aan! Binnen enkele (werk)uren ontvang je antwoord van ons. Wij bieden je graag een voorstel op maat om aan je wensen te voldoen. Bel ons op telefoonnummer: +31 46 475 76 74.
Voorvertoning 24 48 72 | Toon alles  - 25 Kadokeuze

35 Pralines Origin Selection luxe geschenkblik

Prijs: 38.00 EUR
Productinformatie
Voorvertoning 24 48 72 | Toon alles  - 25 Kadokeuze