Kado voor...

Smakelijke en originele geschenken van Tasty Present voor o.a. verjaardag, bedankt, geboorte, jubileum, huwelijk. Voor iedere gelegenheid hebben wij een passend geschenk! 
Bekijk alle kado's

Verjaardag

Kado's in categorie : 31

Van chocolade telegram tot chocolade wenskaart om een nieuw levensjaar te vieren. Bekijk nu ons brede assortiment verjaardagsgeschenken.

Bekijk alle kado's

Beterschap / Sterkte

Kado's in categorie : 11

Iemand sterkte wensen of een zieke in je omgeving en wil je laten weten dat je aan hem/haar denkt? De ontvanger zal zeker opfleuren met een opkikker uit het Tasty Present assortiment. 

Bekijk alle kado's

Bedankje

Kado's in categorie : 17

Soms ontstaat de behoefte om even iemand te bedanken. Je zoekt een kleinigheidje, een gebaar, een subtiele blijk van waardering... maar een kaartje dekt naar jouw mening net de lading niet. Dan is het misschien tijd voor een uniek bedankje van Tasty Present.

Bekijk alle kado's

Succes

Kado's in categorie : 9

Iemand succes wensen was nog nooit zo smakelijk. Stuur een chocolade succeswens of een lekker ChocoFrame. Een smakelijke succeswens van Tasty Present is succes gegarandeerd!

Bekijk alle kado's

Felicitatie

Kado's in categorie : 16

Breng je felicitatie over met een originele verrassing! Kies je chocolade felicitatie en vul je bestelling aan met een wenskaart met daarop jouw persoonlijke felicitatie. Succes gegarandeerd!

Bekijk alle kado's

Voor mama

Kado's in categorie : 30

Mama verrassen met een lief geschenk is nu wel heel makkelijk. Maak een keuze uit het brede assortiment en verstuur vandaag nog je verrassing naar je moeder. Sluit een wenskaartje met persoonlijke wenstekst om het cadeau helemaal af te maken. Je verrassing voor moeder wordt zeker gewaardeerd. 

Bekijk alle kado's

Voor papa

Kado's in categorie : 26

Verras je vader met een smakelijk en origineel geschenk voor papa. Je kunt kiezen voor o.a. een Chocotelegram® of laat een mooie foto printen op chocolade. Succes gegarandeerd!

Bekijk alle kado's

Jubileum

Kado's in categorie : 12

Vier een jubileum met een van onze originele en smakelijke geschenken. Iemand 5 jaar in dienst? Verras hem/haar met een Chocotelegram® "Hoera 5 jaar in dienst" of een ChocoFrame met een gepersonaliseerde print. Bekijk het assortiment jubileumgeschenken en laat je overtuigen. 

Bekijk alle kado's

Nieuwe baan

Kado's in categorie : 12

Afscheid nemen op de oude werkplek en een nieuwe start op de nieuwe werkplek. Verras je (ex-)collega met een zoete verrassing!

Bekijk alle kado's

Einde schooljaar

Kado's in categorie : 6

Geef de meester en/of juf aan het einde van het schooljaar een chocolade bedankje in de vorm van een Chocotelegram® of een ChocoFoto. Onze originele bedankjes zullen zeker in de smaak vallen bij de ontvanger!

Bekijk alle kado's

Thuiswerken

Kado's in categorie : 11