Salentein Malbec Luxe Geschenkdoos 2-vaks

Artikelnummer: WIJN205

Aanbevelen
Prijs: 48.24 EUR


Prijs excl. BTW: 39.87 EUR

Offerte aanvragen
Weinig mensen hebben zoveel voor elkaar gekregen als Mijndert Pon. Deze Nederlander, telg van de bekende autofamilie Pon (Audi, Volkswagen) maakt in Argentinië wijnen van heel hoog niveau. Al tientallen jaren is Pon een bevlogen wijnmaker, die oude en nieuwe technieken toepast, zoals het hem goed lijkt. Het resultaat is verbluffend.

Deze Barrel Selection Malbec is een topper; een prachtige traditionele presentatie in een zware fles. Een wijn met een prachtige, krachtige doch ook zachte body. De smaak is fruitig en kruidig met een lange afdronk.

Denk eens aan stevige Nederlandse kazen of een mooie steak, maar......vergeet ook niet te combineren met chocolade of pralines. Verpakt in een mooie geschenk-/bewaardoos.

Bestel direct in onze webshop of vraag een offerte aan. Bel Bas Machielse of Lindsay van der Weerden: +31 (0)46 4758107. Je kunt ook mailen naar bas@tastypresent.eu of lindsay@tastypresent.euJe ontvangt dan geheel vrijblijvend een passende offerte. Deze heb je gegarandeerd binnen enkele werkuren binnen.

Jouw prijs per stuk vanaf:

Aantal Prijs per stuk excl. BTW Prijs per stuk incl. BTW
1 - stuks 39.87 EUR 48.24 EUR
10 - stuks 37.87 EUR 45.82 EUR
  • Productbeoordelingen door onze klanten
  • Vraag over product

Recent bekeken producten